Želje i Ostvarenja


Želje i Ostvarenja više nije nikakva tajna. To su poznate i vrlo jednostavne tehnike, koje se moraju redovito, točno i s ljubavlju raditi, a uspjeh sigurno neće izostati. Mnogobrojna literatura nas dovodi na pravi put sa svojim vježbama, primjerima i iskustvima drugih, koji su to već uspješno apsolvirali. Nema razloga da i vi u tome ne uspijete. Sada je pravi trenutak da se i u ovoj disciplini ogledate. Za vas smo pripremili:


 

Traži i bit će ti dano: Zasigurno je knjiga o tome kako na naše «traženje» odgovara  Sve-Što-Jest. No, prvenstveno je o tome kako nam sve što god tražimo bude dano - a ovo je i prva knjiga do sada koja nam, uz ovako jasnu terminologiju, daje jednostavnu praktičnu formulu kako tražiti i kako primiti bilo što što želimo biti, učiniti ili imati. Ova vam knjiga, iz prve ruke, nudi tečaj o praktičnom pristupu duhovnom. Ovo je knjiga o tome kako djelovati u najširem smislu riječi - drugim riječima, kako biti, činiti ili imati bilo što što vam pričinja zadovoljstvo. Ova vas knjiga poučava i o tome kako ne biti, ne činiti ili ne imati bilo što što vas čini nezadovoljnima.


Traži i dobićeš:

Ova fascinantna knjiga Ester i Džerija Hiksa, koja će vam pomoči naučiti kako manifestirati svoje želje, da biste uživali radostan i ispunjavajući život kakav zaslužujete. Čitajući ovu knjigu, shvatiti će te kako na odnose sa ljudima, zdravlje, financije, pitanja karijere i ostalo utječu univerzalni zakoni koji upravljaju vašom stvarnošću. Jedna od najdragocjenijih stvari u vezi s ovom knjigom je to što nam Abraham nudi 22 izuzetna načina da postignemo svoje ciljeve. Sva ta saznanja su dana s puno ljubavi. Cijeli život možete promijeniti sa primjenom činjenica iz ove knjige. Ova knjiga predstavlja životno bogatstvo. I kako da je sada ne pročitam.


.
.
Kak
o (do)biti ono što želite: Kako vas vaš um iscjeljuje. Unutar vas postoji iscjeljuća Prisutnost koja liječi svaku vrstu bolesti. Da bi se ta iscjeljujuća Prisutnost iskoristila, potrebno je poznavati Boga i način na koji On djeluje. Duhovno liječenje upućuje na cjelovitost, potpunost i savršenstvo. Znanost predstavlja poznavanje zakona i načela; ona predstavlja usklađeno i usustavljeno znanje. Znanje o ovim iscjeljujućim načelima preuzeto je izravno iz Biblije. Sredstvo kojim smo razotkrili tajne i objavili skriveno značenje Biblije, od Postanka do Otkrivenja, jest znanost o simbolima i znanost o hebrejskom pismu. Proučavanjem i primjenom mentalnih zakona, vi možete pronaći put do zdravlja, sklada, mira i napretka; znanstvena molitva je iskustvo Božje Prisutnosti. Sve to i još više možemo saznati i primijeniti u svakodnevnom životu.

.Misli i postani bogat: U ovoj ćete knjizi pronaći tu tajnu kao i tajne ostalih velikih ljudi.  Otkrit ćete ne samo ŠTO ČINITI već i KAKO TO ČINITI. Usvojite li i primijenite jednostavne tehnike, ovladat ćete tajnom istinskog i trajnog uspjeha. Misli i postani bogat je, prije svega, praktični priručnik. U njemu ćete pronaći čaroliju samo-usmjeravanja, organiziranog planiranja, autosugestije, umnog povezivanja, zapanjujuće učinkovit sustav samoanalize, razrađene planove za prodaju vaših usluga te mnoštvo ostalih korisnih savjeta velikih ljudi  koji su dokazali svoju vrijednost.
.

.VAŽNA LITERATURA:
Obogatite se bez para
: Ako to doista istinski i sa srcem želite, to čete i ostvariti!

.Ako imate nekakvih zanimljivih iskustava o ovoj temi i želite ih podijeliti sa drugima,  javite nam,  jer svako iskustvo nas čini sretnijim, bogatijim i sigurnijim na našem putu. Hvala.