Predavanja


Kroz naša predavanja, edukacije, radionice i webinare, želimo svim dušama približiti znanje božanske istine. Istine koja je sada za većinu ljudi ovog planeta aktualna i trebalo bi je znati, akceptirati, spoznati, primijeniti i u konačnici osvijestiti.
To je ogroman kompleks znanja koje nam je besplatno dano da ga slobodno koristimo. Jer. znanje samo po sebi nema neku vrijednost, ako ga svjesno i ciljano ne primjenjujemo. Ostaje samo na nama i našoj odluci, da to znanje svjesno i sa ljubavlju primijenimo. Tek kroz primjenu tog iskustva možemo doći do potpunog osviještenja. Čvrsta odluka i svjestan prolazak kroz iskustvo če nas dovesti do potpunog uspjeha, osviještenja i samorealizacije. Dakako, to se odnosi na svako iskustvo pojedinačno. Slušajte glas svoje duše (i intuicije) jer tada vam je uspjeh zagarantiran. Kroz osviještenje i realizaciju božanske ljubavi dolazimo u potpuni balans sa vanjskim i unutarnjim univerzumima, tada smo i svjesni sveg božanskog u nama i oko nas. U ovom trenutku ste već na pragu pravog i najkraćeg puta ka potpunoj samorealizaciji. Sada je na vama da li čete ga kročiti ili ne.

  "JA SAM BOŽANSKO BIĆE NA SVOM PUTU RASTA, KROZ SVJESNA OSVIJEŠTENJA"

Lista predavanja

 

Svako predavanje je ujedno i radionica, ali bez obaveze davanja povratne informacije i obaveze redovnog prisustvovanja. Lista predavanja sadrži momentalno najtraženije i najaktualnije teme za rast duša. Na redovitim predavanjima i radionicama se radi na mnogim temama i nivoima realizacije. Ovdje je mali dio "teme" koje se obrađuju i realiziraju na našim radionicama. Redoslijed tema određuje potreba duša u tom momentu. Lista sadrži nekoliko stotina naslova. Ovo je samo dio naslova kojima se bavimo i realiziramo na našem putu do samoosviještenja.


   LISTA NAJAKTUALNIJIH NASLOVA KOJI SE STALNO PROŠIRUJU I NADOPUNJUJUSvjesnost i osviještenje kroz samorealizaciju

Put do svjesnosti i osviještenja je lak i brz, ako znamo što i kako prakticirati. Ako redovito sa ljubavlju i predanošću prakticiramo, uspjeh nam je zagarantiran. Kako to sve u praksi funkcionira, kroz koje tehnike? Kako i koliko dugo ih se prakticira, na što treba obratiti pozornost. Što ako ne znamo dalje? Što ako ne znamo gdje smo? Kako natrag na pravi put? Jedna od osnova je osviještenje potpunog zdravlja, kontrola svih tjelesnih funkcija, navike pijenja, kontrola prehrane itd. Daljnji koraci su "kako osvijestiti svjesnost a kako osviještenje". Kako do osviještenja samorealizacije. Nastavak slijedi kroz realizaciju još viših ciljeva, koji nas neminovno čekaju na našem putu potpunog osviještenja. Za sve polaznike je obavezan konstantan i aktivan rad na sebi, jer samo tako je zagarantiran potpuni uspjeh.
Ova radionica je besplatna i samo za redovne polaznike

Prijava

 

 

 

 

Duhovnost i duhovni put


Na ovim redovitim radionicama se obrađuje put duhovnosti u praksi. Duhovni život na unutarnjem i vanjskom nivou. Kako ga živjeti i uskladiti sa svakodnevnim životom i radom. Praktičan i ustrajan rad na ovom putu istine je, svakodnevno prakticiranje duhovnih zakona i praksi. Sve što radimo pravilno i sa nepristranom ljubavlju, urodit će plodom. Kroz ova svjesna iskustva može se u svakom trenu znati koliki nam je uspjeh. Samo iskren i otvoren kontakt prema sebi, garantira nam potpuni uspjeh na ovom području osviještenja duhovnosti. Za sve polaznike je obavezan konstantan i aktivan rad na sebi, jer samo tako je zagarantiran potpuni uspjeh.
Ova radionica je besplatna i samo za redovne polaznike.

 

 

 

 


Prijava

 

 

 

 

 

Zemaljske i vanzemaljske civilizacije


Tko su te civilizacije, koliko ih ima? Gdje žive, kako žive i izgledaju? Koji im je cilj i zadaća na ovom nivou? Jesu li dobri? Možemo li ih kontaktirati, kako i zašto? Kako ih osvijestiti i zašto raditi s njima? Kako sve to realizirati bez jakih emocija ili stresnih situacija? Kako sve to znanje i iskustva dovesti u balans sa našom svakodnevnicom? To je dio znanja koja se obrađuju na ovim radionicama. Ove teme su usko vezane za osviještenje, duhovnost i manipulativne energije te se tako i obrađuje u njihovom sklopu realizacije istine na ovom nivou realizacije i samorealizacije. Za sve polaznike je obavezan konstantan i aktivan rad na sebi, jer samo tako je zagarantiran potpuni uspjeh.
Ova radionica je besplatna i samo za redovne polaznike.

 

 

 

 

Peijava

 

 

 

Kako ostvariti sve svoje želje

 

 

Sve što trebamo znati o toj praksi afirmacija? Kako funkcionira ostvarivanje želja i u kojim domenama? Koje su tehnike ostvarivanja želja, kako funkcioniraju i po kojim zakonima se ostvaruju i ispunjavaju? Kako i kada ih primijeniti? Kako ih prakticirati i pravilno primijeniti trening i vježbe? Na što moramo paziti, da ne padnemo pod utjecaj manipulacije, koja nije poželjna jer nas dovodi na područje negativnih sila. Gdje završava afirmacija želja, a gdje počinje manipulacija tim afirmacijama? Koje su odgovornosti i posljedice krive upotrebe ove jednostavne prakse ostvarivanja svih naših želja? Predavanje i radionica su potpuno besplatne. Obavezna je prijava dolaska, zbog ograničenog broja mjesta.

Prijava

Doba prelaska u novo vrijeme


Kraj starog i početak novog ciklusa u našem galaktičkom mjerenju vremena. Taj novi ciklus nam nosi promjenu polova, te mnoge interesantne promijene i događanja. Što nas sve očekuje u najskorije vrijeme? Kako bi se sve trebalo odvijati, ako će se odvijati po starim poznatim predanjima. Zašto nam je sve to potrebno i od značaja? Kako bi se trebali ponašati, reagirati i pripremiti za te promijene? Što nam je činiti ili ne činiti? To je samo jedan aspekt nadolazećih promjena na našoj planeti. Daleko interesantnija je manje poznata činjenica, da se u isto vrijeme završava i jedan mnogo veći ciklus, ciklus od tri miliona godina. Taj ciklus nam omogućuje prelazak na viši nivo realiteta kroz materijalni prelazak na 5. dimenziju. Ta dimenzija je samo viši realitet naše planete na istoj lokaciji ali drugoj frekvenciji. Što je sve potrebno znati i pripremiti za taj prelazak, možete saznati na mojim predavanjima i radionicama. Ova radionica je besplatna i samo za redovne ili prijavljene polaznike.

 

 

 

 

Prijava

 

 

 

 

Kako do samoizlječenja


Samoizlječenje je moguće. To nisu samo riječi teorije. Mogućnosti da se svjesno sami izliječimo su realne i x puta ostvarene. Ima mnogo načina da to sprovedemo u djelo i uspješno ostvarimo. Dakako, moramo znati kako to ostvariti: Moramo to iskreno željeti, konsekventno prakticirati i što je još najvažnije u tom procesu je. VOLJETI SEBE, Sve znanje koje vam je potrebno za taj proces možete potpuno besplatno dobiti od nas. Ostale sitnice možete tada sami ostvariti. Sam uspjeh ovisi samo o vašem radu i vjeri u sebe. Procesi samoizlječenja su jednostavni, no traže rad sa ljubavlju prema sebi samome. Na našim potpuno besplatnim radionicama i webinarima možete o tome sve saznati.

 

 

 

Prijava

 

 

 

 

Radionica orgonita i orgonskih zaštita

Na ovoj radionici će se raditi: Osnove izrade orgonita i zavojnica za početnike. Kako i zašto primijeniti orgonite? Izrada orgonita za liječenje i energetiziranje vode. Primjena kristala u orgonitima. Izrada osnovnih oblika orgonita za zaštitu okoliša, kuće i vode. Napredni učesnici će istovremeno raditi na trodimenzionalnim oblicima orgonita i galaktičkim zavojnicama. Upotreba boja, energetiziranju orgonita, programiranju kristala. Kako ih pravilno koristiti i postaviti. Za one koji će raditi orgonski top, upoznati će se sa tehnikom izrade, njegovim djelovanjem i domeni primjene (potrebno je prethodno pripremiti potreban materijal). Radionica je potpuno besplatna za sve one koji imaju sav potreban materijal za izradu orgonita.
1. Popis potrebnog materijala
2. Uvjeti za izradu orgonita

 

 

 

 

Prijava

 

 

 

Solarna joga - gledanje u sunce


Na ovoj radionici naučiti će te sve o Solarnoj jogi. Zašto je raditi? Kako i kada se gleda u sunce? Koliko dugo gledamo u sunce? Koje su prednosti Solarne joge? Na što moramo paziti kod gledanja u sunce? Što želimo postići, što možemo postići i što je cilj prakticiranja Solarne joge? Što prije, a što poslije gledanja u sunce? Što nam je potrebno za nesmetano i uspješno gledanje u sunce? Radionica je potpuno besplatna. Obavezna je prijava dolaska.

Prijava

Kako skinuti naočale i dioptrije


Na ovoj radionici će te naučiti sve vježbe i tehnike, koje su vam potrebne da bi se mogli riješiti ovisnosti nošenja leća dioptrijskih naočala, kao i sunčanih naočala. Saznati što vam je sve potrebno da bi mogli odmah početi sa prakticiranjem te tehnike. Dobiti će te uvid: Zbog čega imamo dioptrije i poteškoće sa očima ili vidom. Te jednostavne i funkcionalne tehnike su od koristi i onima koji već polako osjećaju zamor očiju, ali još nisu spremni nositi naočale. Saznati će te što vam je još neophodno od materijala za lakši rad na popravku svog vida. Radionica je besplatna. Obavezna je prijava dolaska, zbog ograničenog broja mjesta.


Prijava


Kako se izliječiti kašastim sokovima

Saznajte, što vam je potrebno za zdrav i sretan život. Kako primijeniti i pripremiti kašaste sokove? Kako i zašto tako uspješno djeluju? Sve što trebamo znati o našem tijelu i njegovim potrebama. Kašasti sokovi su samo dio tretmana koji trebamo primijeniti da bi došli do potpunog zdravlja. Da li smo spremni raditi za svoje zdravlje? Želimo li uzeti odgovornost za sebe, svoje tijelo i svoje postupke? Želimo li doista potpuno zdravlje? Kako osvijestiti sebe i svoje tijelo? Što je doista zdrav život, a što zdrava prehrana. Uzmite život u svoje ruke: Nemojte čekati jer sada je pravo vrijeme za vas. Predavanje i radionica je potpuno besplatna. Obavezna je prijava dolaska, zbog ograničenog broja mjesta. 
Prijava

Manipulacija i manipulativne energije

Sve o manipulaciji i njenim zakonima u ovim svjetovima realizacije dualnosti. Što je manipulacija i kako je prepoznati u svakodnevnom životu? Tko nam je nameće, kako i zašto? Zbog čega nas manipuliraju ta božanska bića? Zašto nam je potrebna ta negativna energija? Koliko je dubok, sistematičan i dalekosežan njen sistem djelovanja? Kako se njome nositi i odnositi prema njoj? Kako se zaštititi od njenih dalekosežnih i efikasnih sila? Kuda nas sve to vodi i zašto je to sve za nas dobro? Kako rasti kroz takova iskustva? Da li je manipulacija doista manipulacija? Ova redovita radionica je samo za one polaznike koji žele svjesno i aktivno raditi na sebi, svojoj svjesnoj pozitivnosti, zaštiti sebe i našu cjelokupnu populaciju i dragu nam planetu zemlju
Ova radionica je besplatna i samo za redovne polaznike.

 

 

 

 

Prijava

 

 

 Kako zdravo živjeti i zdravo se hraniti

Kako: uskoro slijedi

Ljubav i Božanska ljubav

Tekst slijedi


Prijava

 

 

 


Istina i njena funkcija

Tekst slijedi


Prijava

 

 

 


Voda i voda života

Tekst slijedi


Prijava

 

 

 


Što nas i kako manipulira

Tekst slijedi


Prijava

 

 

 


Organski portali

Tekst slijedi


Prijava

 

 

 


Tko sam i zašto sam ovdije

Tekst slijedi


Prijava

 

 

 


Što nas očekuje nakon 2012

Tekst slijedi


Prijava

 

 

 


Put duše i putovanje duše

Tekst slijedi


Prijava

 

 

 


Nivoi dualnih svijetova

Tekst slijedi


Prijava

 

 

 


Snovi i njihova realizacija

Tekst slijedi


Prijava

 

 

 


Manifestacija na više nivoa

Tekst slijedi


Prijava

 

 

 


Zašto nivo 5D

Tekst slijedi


Prijava

 

 

 


Slanje božanske ljubavi

Tekst slijedi


Prijava

 

 

 


Biti kanal božanske ljubavi

Tekst slijedi


Prijava

 

 

 


Bit svjesnosti svakog trenutka

Tekst slijedi


Prijava