Ostvarivnje želja

 

Kako iscijeliti duh i tijelo: Kada bih trebao samo jednu knjigu ponijeti sa sobom na pusti otok, najvjerojatnije bih odabrao ovu knjigu. U ovoj je knjizi sadržano sve što trebate znati o životu, u njoj su temeljne poduke kako raditi na sebi. Prikazan je i Louisin vodič kroz vjerojatne mentalne uzroke određenih zdravstvenih problema, što je vrlo značajno i jedinstveno.
Predlažem vam da knjigu jednom pročitate bez zadržavanja. Onda je ponovo polako čitajte, istovremeno radeći svaku vježbu. Uzmite si vremena od poglavlja do poglavlja. Ako budete vježbali postupno, kao što je pokazano u knjizi, kada dovršite čitanje - vaš će se život početi mijenjati. Ključ pozitivnih promjena jest u prihvaćanju i poštivanju samoga sebe. Stanje našega duha odgovorno je za bolesti u našem tijelu. Nikada nije kasno krenuti putovima mudrosti i znanja.Moć ozdravljenja je u nama


Moć ozdravljenja je u nama: U ovoj je knjizi velik broj informacija. Nemojte misliti da ih morate usvojiti odjednom. Neke će vas ideje odmah zaokupiti. Prvo radite na njima. Zašto? jer sve su teorije svijeta beskorisne ako nema akcije, pozitivne promjene i konačno, iscjeljenja. Možete li se sjetiti kada ste posljednji put bili zaljubljeni'? Srce vam je treperilo. Bio je to tako divan osjećaj. Jednako je i s voljenjem sebe, osim što vi nikad nećete otići. Kada jednom zavolite sebe, ljubav je s vama do kraja vašeg života.

.