Poruke - Istine

 

Ponekad mi dolaze svakojake, ideje, misli, razmišljanja ili Poruke. One imaju svoje određeno mjesto, svoju namjenu i ozbiljnu namjeru. Za neke od vas su ove poruke važne, za druge su vrlo važne. A za neke od vas, su ovdje rješenja i odgovori na aktualna pitanja. Uzmite to sa ozbiljnošću. Ove istine i poruke čekaju da ih pročitate i primijenite.
Možda je sve to samo mala razbibriga, ali dobrodošla razbibriga. Možda je duboka istina ili poruka za vas. Možda će vam donijeti vrijedno iskustvo. Možda. Na vama je da to iskusite i osvijestite.


................................................................................................................................................................................................

Duhovnost ili ne duhovnost

 

Dakako da smo retorički, duhovnost smjestili u pretinac dogme i njenih manipulativnih ciljeva. Pojam Duhovnost koriste sve religije, sekte, mislioci, Joga, New Edge stremljenja i svi koji žele nešto visoko, neopipljivo, nematerijalno, nedokučivo, neznano, za neke i neopisivo, izreći i izraziti. Duhovnost je samo obična riječ, izraz, pojam koji nema kao takova svoju moć. ALI ! Moć te riječi Duhovnost ili Spiritualnost ima sve značajke istine, života, ogromno značenje TE istine je njena realizacija. O duhovnosti možemo pričati samo ako smo imali i imamo svjesna duhovna iskustva. O duhovnosti možemo samo govoriti ako smo na putu svjesnog osviještenja i samorealizacije. Duhovna realizacija nije ništa nedokučivo ni neznano.
Svako biče ima svoj unutarnji = duhovni život, koji je sastavni dio jedne cjeline, Duše. Bez unutarnjeg pozitivnog pola-Duše ne bi nikada ni postojalo ovo materijalno vanjsko dualno tijelo, koje nam omogućava odraditi ta sva iskustva, na ovom 3 nivou svijesti. Duhovnost podliježe samo zakonima božanske istine, koja nije manipulativna ni dualna. Nju se ne mora opisati ni izricati već iskusiti i doživjeti. Nju se ne može analizirati niti raščlaniti. Ako smo je doživjeli, tada je sve jasno i svaka riječ bi bila ništavno malena da bi to mogli opisati. Za one koji ne vjeruju i nemaju interesa se uvjeriti, njima će i nadalje ostati samo mogućnost, nagađanja i razmišljanja o tako jednostavnom pojmu.
Mogli bi još puno toga reći, objasniti. osvijetliti, no ovdje nemamo dovoljno prostora. Zbog toga su organizirana potpuno besplatna predavanja i radionice na: www.svjesnost.info..................................................................................................................................................................................


Može i drugačije !!!


Dakako, sve je to poučno dok govorimo jezikom pročitanog znanja, starih znanja, novih naučnih, kanaliziranih, fiktivnih, manipulativnih i spiritualnih znanja. Sve to je lako i podobno za diskusiju i širenje za nas novih znanja i saznanja. Zašto ne bi moglo i drugačije ??? Zašto ne bismo radili na tom našem znanju, doživljenom svjesnom iskustvu, koje bi tada mogli podijeliti sa drugima, kojima bi to iskustvo direktno i iz prve ruke dalo saznanja i sigurnost da to funkcionira i da je istina. kažemo sa pravom da "Papir podnosi sve", Danas je doba manipulativnih energija enormno, te ime i titula ne daju sigurnost istinitosti tog materijala.
Direktna iskustva ili kontakti su daleko efektivniji a i vjerodostojniji. Ja radim već duže vrijeme na tim nivoima kroz: predavanja, radionice, edukacije, informacije. Uspjesi i eficijentnost su enormni. Ako sada mislite "pa, to i nije ništa novo i nesvakidašnje", to rade mnogi (koji i žive od toga i rade u većini slučajeva od toga cijelu nauku, unosnu i vrlo profitabilnu).
Ja sam sa dobio uvid koji nam dozvoljava, da imamo sve što nam je potrebno u životu, da smo potpuno sretni i zadovoljni i svjesni toga što smo i što nam je činiti. Dakako, moramo osvijestiti gdje je granica između potrebe i manipulacije, no to je odraz svjesnosti.
Sva moja predavanja i radionice dajem potpuno besplatno i to 2-4 puta tjedno već više godina. Sve to znanje dajem potpuno besplatno svima koji ga žele imati i primijeniti. Oni koji ga svjesno i sa ljubavlju primjenjuju, u mogućnosti su ga dalje i drugima podijeliti. To je put ka osviještenju kroz samorealizaciju i osobno iskustvo.
Vjerujem da je sada za neke već previše da bi bila istina, No uvjerite se sami. www.svjesnost.info


..................................................................................................................................................................................


Karma i njeni zakoni
Karma je dio našeg neodrađenog emotivnog iskustva iz bliže i dalje prošlosti ili iz prošlih života. Karma je još neodrađeni i ne vraćeni dug nekoj duši, kolektivu ili grupi duša. Karma se mora uvijek vratiti, isplatiti, odraditi i ako je to svjesno učinjeno tj. osviješteno, tada je zauvijek i odrađeno. Postoji dobra i loša karma. Dobrom karmom možemo ubrzati odrađivanje loše karme. Karma se mjeri i vraća isključivo u emocijama i emotivnim stanjima. Loša iskustva ne moraju biti karma i karmička vraćanja. Karma se može iskusiti dobrim a i lošim emotivnim stanjima ali sva ta stanja nisu i ne moraju biti karmičke prirode. Karma je vrlo suptilna, ne mora se a mnogo puta i ne može definirati kao karma. Vračanja karme nije dobro niti potrebno analizirati, raščlanjivati i kategorizirati jer time se opet vežemo za te emocije i tako ostvarujemo novu karmu i nova vračanja. Vračanje karme mora proteći pozitivno, nevezano i ne emotivno, kako bi to bilo potpuno vraćeno i odrađeno. Nikada ne tražiti krivca tih emocija i razlog zbog kojega je sve to nastalo.
Karmu ili neko iskustvo, moramo s ljubavlju odraditi i ono će tada biti potpuno odrađeno, osviješteno i vraćeno. Dobra karma se može ostvariti dobrim djelima, emocijama, namjerama, mislima, ali ako to radimo sa namjerom, tada joj se mijenja funkcija i predznak, ona postaje manipulativno iskustvo koje tada podliježe vraćanju.
Karma, kao i vračanja ne spadaju u istu kategoriju emotivnih stanja i tu opet vrijedi pravilo: "Ne tratiti vrijeme sa traženjem, krivca, uzroka i razloga", jer time smo zaradili nove mustre karme ili stavke vračanja. Razlika između karme, vračanja i iskustva su (ukratko). Karma se mora uvijek vratiti, ponekad i višestruko, nikada ju ne kategorizirati ni kritizirati. Ona ne mora biti loša ili dobra. Ona mora uvijek biti odrađena. Ako je radimo i odradimo s ljubavlju, tada smo je osvijestili i samim time smo se popeli stepenicu više na razini naše samorealizacije i samoosviještenja.
Vračanja su blažeg predznaka i mogu se vrlo lako odraditi. Ako ih radimo svjesno, sa srcem i ljubavlju, tada su vrlo brzo odrađena i mogu višak svog pozitivnog naboja akumulirati u pozitivna akumulaciona stanja, koja nam omogućuju da se neka vračanja tada mogu oprostiti i izbrisati. No taj proces nam nije nikada moguće kontrolirati i samostalno određivati njihov tok i stanje. Vračanja su uvijek kratkoročnog karaktera i ne prelaze granice jedne inkarnacije. Iskustvo je uvijek vezano za svijesnost, bez obzira na njegov predznak pozitivnosti ili negativnosti. Iskustvo se ponavlja toliko dugo dak se ne osvijesti. Iskustvo je vrlo kompleksno i podliježe zakonima manifestacije i realizacije. Ako su zadovoljeni svi zadani parametri, tada dolazi do realizacije svijesnog iskustva, koje se tada akumulira u tokove samoosviještenja, ali koje još nije potpuno samoosviještenje, jer ono mora proći i stupnjeve samorealizacije.
Ovdje tek počinje biti interesantno, tako da ćemo to ostaviti kao temu naših besplatnih predavanja i radionica, na koje se može prijaviti: ww.svjesnost.info

.................................................................................................................................................................................
Afirmacije - ostvarenja


Afirmacije ili Ostvarenja su fenomenalne alatke za unapređenje našeg života i svih pozitivnih ugodnosti koje su nam potrebne za sretan život. Oni koji žele koristiti Afirmacije trebaju znati jednu vrlo važnu stvar "AFIRMACIJE SE UVIJEK ISPUNJAVAJU", na žalost, 99 posto ljudi ih krivo izriču i one im se ispunjavaju, ali sa obrnutim učinkom. Za one koji žele uživati u dobrobitima ispunjenih i pozitivno izrečenih afirmacija, mogu se prijaviti na Besplatne radionice o Afirmacijama i njihovim moćima. Prijave za ta predavanja i radionice su na: www.svjesnost.info, i na http://www.svjesnost.info/webinari.html .
Za one koji žele sve to isprobati, na svojoj koži i tako učiti, mogu se poslužiti ovom Formulom - Zakonom, koja uvijek funkcionira. Ovo je
formula za idealno funkcioniranje afirmacija.

KORISTI AFIRMACIJE NEOGRANIČENO ZA SVE U ŽIVOTU OSIM:
NIKADA NE AFIRMIRATI NEGATIVNOSTI NI MANIPULACIJU
NIKADA NE AFIRMIRATI ZA DRUGU OSOBU
NIKADA NE AFIRMIRATI MATERIJALNA DOBRA

Sve što od sada činite u domeni Afirmacija, je isključivo vaše odluka i vaša odgovornost.

..................................................................................................................................................................................

Novogodišnje želje


"Sretna 2013. godina" ili "2013 Sretnih novogodišnjih iluzija"


Sve je spremno za veliko slavlje.
Slavlje ! Koje slavlje?
Pa ovo novogodišnje slavlje.
Slavimo ga svake godine.
Dočekati novu godinu je nešto posebno ! Što ?
Pa, tada si želimo sve najbolje u novoj godini.
Pa. Znaš da se želje nikada ne ispunjavaju ?           
Znam !
Pa zašto onda samo želiš ? Zašto nešto ne učiniš ?
Pa. Ja ti delam celo leto. Tak mi je najlakše za novo
leto samo željeti.
Kam bi čovek došel, kad bi se svima želje poispunjavale.
Imaš pravo. Bilo bi nam užasno-lijepo.
Onda bumo i dalje svima željeli, jer tak se nebu nikom ispunilo.
Da,
"Onda idemo svima željeti sve najbolje u novoj godini".
Rekoše dva organska portala.
Zaželjevši si sve najbolje, odoše sretni i zadovoljni svojim putem.

...................................................................................................................................................................................


Intuicija i instinkt

 


Instinkt i intuicija su samo dva programa u našem mentalnom sklopu i materijalnom tijelu koriste za lakši opstanak u ovom 3D nivou. Oba su vrlo fleksibilni i prilagodljivi. U životinjskom svijetu je instinkt daleko razvijeniji jer je efikasan zaštitnik od vrebajućih opasnosti. Kod ljudi je on uvelike zakržljao jer ga gotovo ne koristimo. Intuicija je rezervirana za nivoe više osviještenosti, Intuicija se može usavršiti i razviti do savršenstva i vrlo efikasno koristiti. Intuicija nije vezana za nikakvo vrijeme. Možete imati intuitivni impuls koji vam govori mjesecima unaprijed da to nije za vas i da to ne poduzimate. Dok u nekim slučajevima vam kaže intuicija, što vam je učiniti u datom momentu. Intuicija je vrlo bliska Instinktu, samo na različitim nivoima svijesti. Instinkt je najefikasniji u brzim reakcijama opasnosti. Intuicija je efikasna u gotovo svim situacijama našeg života, samo je trebamo probuditi i održavati, ona je rezervirana samo za viša duhovna biča tj. ljude. Intuitivno ćemo osjetiti da tu nešto nije u redu, a u slijedećem momentu ćemo instinktivno odskočiti u stranu jer smo osjetili opasnost, (opasnost bezglavo jurećeg komarca)
Pokušajte INSTIKTIVNO kupiti svojoj djevojci cviječe !!!!!!!
Pokušajte INTUITIVNO kupiti svojoj djevojci cviječe !!!!!!
Ako želite znati više možete to dobit na našim besplatnim radionicama....................................................................................................................................................................................
Kada osviještenje


Kada je pravi trenutak za osviještenje
Uvijek je pravi trenutak za osviještenje
Ako je taj uvijek, sada.
Tada je to pravi trenutak za osviještenje


...................................................................................................................................................................................


Božanski putevi

Svi smo mi Božanske duše, na putu kući.
Netko na najkraćem
A netko na najdužem
Ali, mi smo svi Božanske duše, na putu kući.


...................................................................................................................................................................................

Dobra kombinacija

Znamo li koristiti ............. "Afirmacije"?
Znamo li koristiti  slanja ....."Božanske ljubavi"?
Znamo li koristiti oboje istovremeno?
Zašto, ne!
Sada je vrijeme da to saznate, jer!
To vam može promijeniti cijeli tok života!

...................................................................................................................................................................................

Misli o istini

 

 

Kako definirano i programirano funkcionira naše manipulativno društvo i njihovi emotivni sklopovi. Lijepo je vidjeti toliko sljedbenika ovog poslušnog društva današnjice, koji se drže zadanih formi, tradicionalnih ustaljenosti, formi etike, ustaljenih navika i slijepom praćenju nauke, medicine, vjere i politike, odanom vjerovanju i danoj tituli stručnosti. Kako je to sve lijepo vidjeti, promatrati a ne biti u to involviran. Kako je lijepo biti potpuno slobodan od svih tih vezanosti za ovo emotivno i porobljeno društvo. Ponekad mi spontano i melankolično dolaze misli i emocije, "Zašto nema buđenja iz tih iluzija i osvještavanja, zašto ? " Iz takovih pobuda i želje za globalan rast svih duša, pokušavam davati znanja i moćne zakone najviših božanskih ostvarenja kroz samorealizaciju. Koliki je odaziv i interes za osviještenjem i samorealizacijom ? Živim li doista sada i ovdje ? Da li sam se doista inkarnirao u vrijeme globalnog buđenja i prelaska u novo vrijeme ? ili sam promašio galaksiju, humanoidne specije (vrste) ili vrijeme ? Možda sve to, jer ovdje je sve poremećeno, pomjereno, izmiješano i kaotično. Još uvijek sam odan mojoj zadaći i najvišem cilju zbog kojeg sam ovdje. Jer vjerujem u ono što će jednom doći a ne onome što je sada....................................................................................................................................................................................Igra buđenja

 

Najteže je priznati da se bojimo promjena. Bilo što se mijenja u našem životu a što unaprijed ne znamo i što ne možemo sami mentalno predvidjeti i kontrolirati. Tu nastaju nesigurnosti, dvojbe, nepovjerenja, strahovi. Naše navike vole ustaljene poznate puteve bez promjena i iznenađenja, koji i nisu toliko dobri ali su poznati, ne podliježu promjenama. Tu se očituje koliko se bojimo, koliko smo nesigurni, neispunjeni, koliko malo povjerenja u svoju istinsku moć imamo. Kada dolazi do bilo kakovih promjena, tu se tek očituje, koliko smo svjesni i osviješteni, koliko povjerenja imamo u moć našeg istinskog Ja.

Lako je biti svjestan i sretan, dok nam sve ide onako, kako smo si zamislili i zacrtali. Lako je biti dobar, pošten i pozitivan dok smo zdravi, voljeni, imućni, ispunjeni, puni elana i prijatelja. Lako je biti sretan dok smo u našem filmu iluzije.
Kada počinje buđenje, svjesno buđenje ?
Ne, kada mi to želimo. Već kada smo spremni nešto učiniti za to buđenje. Kada smo spremni voljeti prvo sebe samoga. Kada smo spremni voljeti sve duše univerzuma, bile one na pozitivnom ili negativnom polu njihove momentalne egzistencije. Kada smo spremni voljeti sve ono što će doći u naš život, a što ne znamo, ne možemo predvidjeti niti kontrolirati. Kada smo spremni voljeti ono istinsko najviše i božansko u nama.
Možda je i to iluzija ?
Možda to i nije iluzija ?
Kako je lijepo to znati !


...................................................................................................................................................................................

Fokus - Istina  i  Varka


Nije lako ono što smo dugo činili odjednom odbaciti i početi sasvim nešto drugo, novo. Opet te promjene. Opet sve nanovo. Da, opet. Promijene nam donose rast na oba nivoa svjesnosti. Živi u fokusu, ostani svjestan svog fokusa, fokus u svakom trenutku. To je dug i mukotrpan put. Sada je došlo vrijeme rasta i oni koji to žele, moraju se odlučiti za promijene. Mi smo božanske duše i u posjedu neograničenih potencijala. Fokus je monovalentan, jer se koncentriramo uvijek samo na jedan cilj, pazimo ga, čuvamo, mislimo na njega, ne damo se smesti, emotivno smo vezani za njega i on nam je taj pravi cilj i zadaća. Zakoni Božanske istine kažu. "Ono što čuvaš, tražiš, želiš i na što se vežeš, nećeš nikada ostvariti".
Pa, za što nam je tada potreban fokus ? Potreban je samo za početak kreiranja novih ideja i uvida. Postoje daleko naprednije i djelotvornije tehnike, koje se mogu koristiti, ako smo spremni otpustiti stare forme i prihvatiti nove, više. Ako smo spremni rasti.
Oni koji su spremni rasti mogu to činiti na našim besplatnim radionicama i predavanjima.

...................................................................................................................................................................................O Duhovnosti

Zašto mnogi govore o duhovnosti, pišu o duhovnosti, diskutiraju o njoj i polemiziraju, raščlanjuju je i analiziraju sve njene nedokučive aspekte. Mnogi je negiraju, kritiziraju i osporavaju njeno postojanje. Zašto? Zato jer se boje istine, jer se boje da bi ta istina postala poznata svim dušama. Boje se istine o egzistenciji u nama postojče duše. Božanske svemoćne duše. Sve te postojeće manipulativne, reptiloidne negativne specije (vrste) se boje da dođe do tog saznanja, da se ljudi probude i dođu u svjestan kontakt sa svojom dušom. Koji paradoks, ljudi se boje reptilskih specija a te specije se boje osviještenja ljudi. U cijelom božanskom sistemu je sve u balansu i sve teče po zadanim parametrima. Dakako da je situacija mnogo kompleksnija i kompliciranija za jednostavno objašnjenje u nekoliko redaka. Tako da ćemo tu temu duže vrijeme obrađivati.

...................................................................................................................................................................................

Uvod u Karmu i Karmičke zakone


Karma je dio našeg neodrađenog emotivnog iskustva iz bliže i dalje prošlosti ili iz prošlih života. Karma je jeo neodrađeni i ne vraćeni dug nekoj duši, kolektivu ili grupi duša. Karma se mora uvijek vratiti, isplatiti, odraditi i ako je to svjesno učinjeno tj. osviješteno, tada je zauvijek i odrađeno. Postoji dobra i loša karma. Dobrom karmom možemo ubrzati odrađivanje loše karme. Karma se mjeri i vrača isključivo u emocijama i emotivnim stanjima. Loša iskustva ne moraju biti karma i karmička vračanja. Karma se može iskusiti dobrim a i lošim emotivnim stanjima ali sva ta stanja nisu i ne moraju biti karmičke prirode. Karma je vrlo suptilna, ne mora se, a mnogo puta i ne može definirati kao karma. Vračanja karme nije dobro niti potrebno analizirati, raščlanjivati i kategorizirati jer time se opet vežemo za te emocije i tako ostvarujemo novu karmu i nova vračanja. Vračanje karme mora proteći pozitivno, nevezano i ne emotivno, kako bi to bilo potpuno vraćeno i odrađeno. Nikada ne tražiti krivca tih emocija i razlog zbog kojega je sve to nastalo. Karma ili neko iskustvo, moramo s ljubavlju odraditi i ono će tada biti potpuno odrađeno, osviješteno i vraćeno. Dobra karma se može ostvariti dobrim djelima, emocijama, namjerama, mislima, ali ako to radimo sa namjerom, tada joj se mijenja funkcija i predznak, ona postaje manipulativno iskustvo koje tada podliježe vračanju. Karma, kao i vračanja ne spadaju u istu kategoriju emotivnih stanja i tu opet vrijedi pravilo: "Ne tratiti vrijeme sa traženjem, krivca, uzroka i razloga", jer time smo zaradili nove mustre karme ili stavke vračanja. Razlika između karme, vračanja i iskustva su (ukratko). Karma se mora uvijek vratiti, ponekad i višestruko, nikada ju ne kategorizirati ni kritizirati. Ona ne mora biti loša ili dobra. Ona mora uvijek biti odrađena. Ako je radimo i odradimo s ljubavlju, tada smo je osvijestili i samim time smo se popeli stepenicu više na razini naše samorealizacije i samoosviještenja. Vračanja su blažeg predznaka i mogu se vrlo lako odraditi. Ako ih radimo svjesno, sa srcem i ljubavlju, tada su vrlo brzo odrađena i mogu višak svog pozitivnog naboja akumulirati u pozitivna akumulaciona stanja, koja nam omogućuju da se neka vračanja tada mogu oprostiti i izbrisati. No taj proces nam nije nikada moguće kontrolirati i samostalno određivati njihov tok i stanje. Vračanja su uvijek kratkoročnog karaktera i ne prelaze granice jedna inkarnacije. Iskustvo je uvijek vezano za svjesnost, bez obzira na njegov predznak pozitivnosti ili negativnosti. Iskustvo se ponavlja toliko dugo dok se ne osvijesti. Iskustvo je vrlo kompleksno i podliježe zakonima manifestacije i realizacije. Ako su zadovoljeni svi zadani parametri, tada dolazi do realizacije svjesnog iskustva, koje se tada akumulira u tokove samoosviještenja, ali koje još nije potpuno samoosviještenje, jer ono mora proći i stupnjeve samorealizacije. Ovdje tek počinje biti interesantno, tako da ćemo to ostaviti kao temu naših besplatnih predavanja i radionica, na koje se može prijaviti: ww.svjesnost.info


...................................................................................................................................................................................Znanje - istina - Kratko i jasno


 

Znanje je samo varijabla svjesnosti u tom trenu naše percepcije realiteta. Objektivna istina ne postoji kao realnost, već samo kao iluzija nam nametnutih činjenica neke kontrolne institucije. Objektivna istina je samo iluzija momentalne željene istine subjektivnog mišljenja mislioca....................................................................................................................................................................................Promijene i strah

 

Najteže je priznati da se bojimo promjena. Bilo što se mijenja u našem životu a što unaprijed ne znamo i što ne možemo sami mentalno predvidjeti i kontrolirati. Tu nastaju nesigurnosti, dvojbe, nepovjerenja, strahovi. Naše navike vole ustaljene poznate puteve bez promjena i iznenađenja, koji i nisu toliko dobri ali su poznati, ne podliježu promjenama. Tu se očituje koliko se bojimo, koliko smo nesigurni, neispunjeni, koliko malo povjerenja u svoju istinsku moć imamo. Kada dolazi do bilo kakovih promjena, tu se tek očituje, koliko smo svjesni i osviješteni, koliko povjerenja imamo u moć našeg istinskog Ja. Lako je biti svjestan i sretan, dok nam sve ide onako, kako smo si zamislili i zacrtali. Lako je biti dobar, pošten i pozitivan dok smo zdravi, voljeni, imućni, ispunjeni, puni elana i prijatelja. Lako je biti sretan dok smo u našem filmu iluzije.
Kada počinje buđenje. Svjesno buđenje ?
Ne, kada mi to želimo.
Već kada smo spremni nešto učiniti za to buđenje. Kada smo spremni voljeti prvo sebe samoga. Kada smo spremni voljeti sve duše univerzuma, bile one na pozitivnom ili negativnom polu njihove momentalne egzistencije. Kada smo spremni voljeti sve ono što će doći u naš život, a što ne znamo, ne možemo predvidjeti niti kontrolirati. Kada smo spremni voljeti ono istinsko najviše i božansko u nama.

 

...................................................................................................................................................................................


Gdje su vanzamaljci


 

Vanzemaljci - Zemaljci su ovdje stalno prisutni. Oni žive u, i na našoj planeti, koja je i njihova planeta. Oni nemaju nikakvih problema što ih mi ne možemo primijetiti i kontaktirati, oni to ni ne žele. Različitih specija (vrsta) koje žive na našoj planeti ima mnogo i većina su daleko napredniji od nas. Većina ljudi su suptilno i vrlo efikasno manipulirani (ili su na niskim nivoima svjesnosti) da ih ne mogu, vidjeti ni percipirati. Jedino što je večini ljudi važno, su materijalna dobra, moć i slava. Dok nas većina tih specija manipulira i iskorištava, mi se hrvamo sa materijalnim, etičkim i emotivnim problemima i ne vidimo istinu oko nas.
Kao usporedba:
Da li je netko ikada čuo, da su se kokoši pobunile što žive u kokošinjcima. Ne !!! Njihova svjesnost im to ne omogućava. Ne znamo kada će kokoši doći do tog nivoa svijesti. Siguran sam da to ne brine niti jednog čovjeka na zemlji, što kokoši misle o njihovoj situaciji.
Samo da se zna."Slično razmišljaju i te specije o nama"...................................................................................................................................................................................


"Ja Jesam"

 

"Ja Jesam", Dakako da to mnogi i jesu, drugi žele biti, a neki misle da jesu i da žele. Kako je to lako reći i jednostavno izreći. Kod mnogih je to samo momentalan odraz sreće, zadovoljstva, ugodnih emocija, lijepih iluzija. U svakom slučaju je odraz naše svjesnosti i njene percepcije momentalne osviještenosti.
"Ja jesam" nije samo davanje i primanje, već mnogo mnogo više od toga, neizrecivo više. Ako malo detaljnije pogledamo i promislimo o tome stanju, tada nam se nameću mnoga pitanja a i odgovori. Pokušati ćemo prvo iskreno sa ovime: Kako je sa: "Ja jesam", kad vam je loše, bolest vas muči, noćne more, ljubomora, besparica, besposlica, vaš izgled i ugled itd. Što je sa mnogim emocijama, karmom, dugovanjima i vračanjima, Kako se tada osjećate? Osjećate li svjesno "JA JESAM" i potpuno ste sretni i zadovoljni, što vam je sada tako kako je, i niste pali pod utjecaje emocija?
Pitano se ?
Da li je to doista, to stanje, "Ja jesam" ili je to nešto sasvim drugo?
Da li sam potpuno siguran, da jesam i da to želim biti u svakom momentu svoje egzistencije i uvijek i sada?
Da li sam osvijestio to stanje "Ja jesam", (ne emotivno stanje sreće)
Da li sam svjesni i odgovornosti koju nosite sa "Ja jesam"
Da li "JA JESAM", Dakako da to mnogi i jesu, drugi žele biti, a neki misle da jesu i da žele. Kako je to lako reći i jednostavno izreći. Kod mnogih je to samo momentalan odraz sreće, zadovoljstva, ugodnih emocija, lijepih iluzija. "Ja jesam" nije samo davanje i primanje, već mnogo mnogo više od toga, neizrecivo više.
Kako je sa: "Ja jesam", kad vam je loše, bolest vas muči, noćne more, ljubomora, besparica, besposlica itd. Što je sa mnogim emocijama, karmom, dugovanjima i vračanjima, kako se tada osjećate? Osjećate li svjesno da, "Ja jesam" i potpuno ste sretni i zadovoljni, što vam je sada tako kako je.
Da li je to doista, to stanje, "Ja jesam" ili je to nešto sasvim drugo?
Da li sam potpuno sigurni da jeste i da to želite biti u svakom momentu svoje egzistencije i uvijek?
Da li sam osvijestio to stanje "Ja jesam", (ne emotivno stanje sreće)
Da li sam svjestan i odgovornosti koju nosim sa, "Ja jesam"
Da li sam svjestan i obaveza koje nosim sa, "Ja jesam"
Da li sam svjestan i tog božanskog stanja, "Ja jesam"-
...........I što sada ??? (ali bez upliva ega i uma !!!)

Smisao Teorije

Sve teorije i znanja svijeta ništa nam neče pomoći:
- ako ih neznamo primjeniti.
- ako ih se bojimo primjeniti.
- ako ih ne želimo primjeniti.

Kada bi željeli

KADA bi željeli - Čuti istinu
KADA bi željeli - Vidjeti istinu
KADA bi željeli - Reči istinu
Tada bi bili samo korak do osvještenja.
A to je samo korak do potpunog osvještenja.

Koliko smo svjesni


Da li smo svjesni stina u kojima svakodnevno živimo.?
Svakako da smo svjesni onoga što svakodnevno živimo.!
Razmisli. Da li je to doista "svjesno" življenje.?
Razmisli. Da li je to doista "svjesnost".?

Poruke istine


- Živi u ljubavi sa onime što si sam manifestirao, to je bila tvoja želja i odluka.
- Živi u ljubavi sada i u ovom trenutku, jer sve drugo niti ne postoji.
- Voli svaki trenutak ovog života kojeg si sam tako željeo/la proživjeti.
- Voli svaku svoju odluku bila ona dobra ili loša, jer samo tako češ doznati što je istina.
- Nema dobrog niti lošeg puta, jer sve to je bila naša namjera i odluka.
- Nema i nikada neče biti ništa loše na ovom putu, biti če samo iskustva koja smo željeli proči.
- Ne zaboravi da si "Ti" to, u što trebaš vjerovati a ne u iluzije oko tebe.
- Ne zaboravi da sve ovo postoji samo u tebi i najbolje je za tvoj rast i osvještenje.
- Oni koji u sve ovo samo vjeruju, nikada neče doznati pravu istinu, jer nije dovoljno samo vjerovati.
- Oni koji če slijediti ove istine, nikada se neče probuditi, jer nam nije cilj slijediti niti vjerovati u istine koje nismo sami proživjeli.
- Onaj koji misli da je "Ja jesam", on to nije, jer samo misli da je.
- Onaj koji misli da je dovoljno sve to znati. On nezna da nezna.

Želim li se doista osvjestiti
ŽELIM LI SE DOISTA OSVJESTITI


Svi mi želimo živjeti u svjesnosti. Doseči potpuni balans i ostvariti potpuno osvještenje. Mnogi su uvjereni, da več jesu (dali jesu?) Svakako, da je to mnogima rado očekivani uspjeh i željeni cilj.
Postavlja se PITANJE:
Jesmo li doista spremni za sve to?
Spremni i svjesni svih "odgovornosti" koje dolaze s tim stanjem?
Da li smo dorasli svim dugoročnim "promjenama" i "zadačama"?
Jesmo li spremni svjesno i konsekventno ostati dosljedni tom najvišem nam cilju? Da li smo spremni uzeti život u svoje ruke i ne manipulirati, danim nam močima? Spremni živjeti 24h u tom stanju potpune svjesnosti? Spremni odbaciti sva vezivanja ovog 3D nivoa? Otpustiti sva znanja i vjerovanja ovih nižih nivoa svjesti?
Preuzeti mnoge zadače i obaveze tog novog stanja svjesnosti?


...........JESMO LI DOISTA SPREMNI ZA SVE TO ???...........