Uvodna rijeć


Da li smo se ikada pitali? Zašto imamo najviše vode u našem tijelu, na zemlji, moru, u svim biljkama, u svim proizvodima? Da, ona je nosilac i osnova svega života na našem planetu. Voda je izvor našeg zdravlja, lijek, hrana, a ne samo to, već i mnogo mnogo više. Voda je osnova za naš život i egzistenciju našeg metabolizma i za besprijekoran rad svih naših organa. Kroz vodu dobivamo enormnu energiju. Voda živi, misli i prenosi misli i poruke. Vodu možemo programirati. voda je život. Sve to možete doznati na ovom portalu. Uz literaturu koja vam također stoji na raspolaganju. Jedna od mnogih: Masaru Emoto: Poruke skrivene u vodi , Karin Schutt: Voda, izvor ljepote i zdravlja , Dr. F. Batmanghelidj: Voda liječi, kemikalije ubijaju , Dr. Josef H. Kaiser: Veliki Kneippov Priručnik.

 SAV TRUD ČITANJA,TEK SE TADA ISPLATI, KADA PROĆITANO I PRIMIJENIMO

Voda zdravlja


Da li smo se ikada pitali, zašto imamo najviše vode u našem tijelu, na zemlji, u svim biljkama, u proizvodima itd. Da, to je nosilac i osnova svega života na našem planetu. Voda je izvor našeg zdravlja, lijek, hrana, a ne samo to, već i mnogo mnogo više. Sve to možete doznati na ovom portalu. Uz literaturu koja vam također stoji na raspolaganju. Jedna od mnogih: Masaru Emoto: Poruke skrivene u vodi , Karin Schutt: Voda, izvor ljepote i zdravlja , Dr. F. Batmanghelidj: Voda liječi, kemikalije ubijaju , Dr. Josef  H. Kaiser: Veliki Kneippov Priručnik

Da li je voda živo stvorenje? Japanski naučnik, Masaru Emoto, nedavno je sproveo opsežno istraživanje na temu kako se voda ponaša kad se izloži različitim vanjskim utjecajima, kao npr. riječima, muzici, mislima, pa i molitvi. Rezultati do kojih je došao mogu iznenaditi samo one koji nisu imali priliku doći u kontakt sa radovima Viktora Schaubergera, poznatog austrijskog naučnika, koji je još 20-tih godina prošloga stoljeća tvrdio da se voda ponaša kao živo biće tj. da ima svoj život i smrt, i da ako sa njome nepravilno postupa, ona se može "razboljeti," i prenijeti svoje "bolesno" stanje na sve druge organizme, biljke, životinje i ljude.


KAKOVU TO VODU PIJETE? GOTOVO MOGU JAMČITI DA PIJETE ZAGAĐENU VODU


Činjenica da je 70% našeg tijela sačinjeno od vode, jedan je od razloga zbog čega bismo trebali piti najbistriju, najčišću i najzdraviju vodu na svijetu. Sjećate li se sata biologije? Zapanjujuća činjenica, koju smo naučili još u osnovnoj školi, jest da je ljudsko tijelo oko 70% voda - voda koja se mora zamijeniti svakih pet do deset dana. To je točno. Jednostavno, morate imati običnu vodu da biste preživjeli. Voda podržava sve funkcije tijela - svaki proces koji pretvara hranu u krv, kosti i mišiće. Ona podmazuje sve organe i tkivo, regulira temperaturu, rastvara otpadne tvari u organizmu, ispire otrove.

Što je "čista" voda? Postoji mnogo slobodnih interpretacija, a najjednostavnija je: voda je H2O - dva djela vodika i jedan dio kisika. I to je to, ništa više, bez dodatnih čestica, bez kemikalija, bez minerala i bez bakterija ili drugih zagađivača.


Liječenje vodom za svakoga. Oralna rehidracija ili rehidratacija je nadoknada tekućine i elektrolita kroz usta. To je i glavna tema ovog teksta čiji je autor Swami Brahmajnanananda (u ovom tekstu Sw. B. ili Swamiji). Ovdje ćete naći vrlo vrijedne praktične upute za peroralnu hidroterapiju. Preporučujemo vam da napravite ispis ovog teksta i da ga pročitate više puta. Praktično primjenjujte savjete za koje pronađete da su trenutno najviše prikladni za vas. Ovdje će svatko pronaći puno vrijednih stvari primjerenih upravo za njega ili nju. S obzirom da ovaj e-mail ne sadrži povjerljive individualne upute za Swamijijeve studente, slobodno ga proslijedite drugima.


ZDRAV RAZUM KAŽE DA KVALITETA VODE KOJU PIJETE MOŽE RADIKALNO UTJECATI NA VAŠE ZDRAVLJE. UPRAVO ZATO OD ŽIVOTNE JE VAŽNOSTI PITI SAMO NAJČIŠĆU VODU