Trebali bi znati!


8  Savjeta za zdraviju ishranu:


tl_files/fM_k0002/images/pfeil_grau.gif Jedite po mogučnosti raznoliko
tl_files/fM_k0002/images/pfeil_grau.gif Jedite više žitnih proizvoda

tl_files/fM_k0002/images/pfeil_grau.gif Ne jedite ni preslatko ni premasno

tl_files/fM_k0002/images/pfeil_grau.gif Jedite mnoštvo voća i povrča

tl_files/fM_k0002/images/pfeil_grau.gif Jedite manje životinjskih a više biljnih bjelančevina

tl_files/fM_k0002/images/pfeil_grau.gif Pijte puno tekučine,(Vode)

tl_files/fM_k0002/images/pfeil_grau.gif Umjereno sa soli,(ne jodiranu ni mineraliziranu)

tl_files/fM_k0002/images/pfeil_grau.gif Kuhajte ukusno ali ne uništavajte hranjive sastojke

tl_files/fM_k0002/images/pfeil_grau.gif Nekoliko artikala o ishrani

Liječenje koloidnim srebrom


Liječenje srebrom, je jedna prastara metoda liječenja, za koju nije potrebno mnogo znanja i priprema, jer se sve svodi na otapanje iona srebra u vodi. Ta metoda dobila je važno mjesto u domeni liječenja prirodnim lijekovima. Danas se visoko kvalitetno koloidno srebro dobiva elektrolizom 99.999% čistog srebra, u čistoj destiliranoj vodi toćno određenog omijera. Proizvodi se u razlićitim koncentracijama, od 10 - 100 ppm. vrijednosti, ovisno o potrebama primjene određene terapije.


U našem WEB-SHOPU možete kupiti kvalitetno koloidno srebro

Kakovu to vodu pijete ?


Doista. Kakovu to vodu pijete ?!
Gotovo mogu jamčiti da pijete zagađenu vodu !

Činjenica da je 70% našeg tijela sačinjeno od vode, jedan je od razloga zbog čega bismo trebali piti najbistriju, najčišću i najzdraviju vodu na svijetu. Sjećate li se sata biologije? Zapanjujuća   činjenica, koju smo naučili još u osnovnoj školi, jest da je ljudsko tijelo oko 70% voda - voda koja se mora zamijeniti svakih pet do deset dana. To je točno. Jednostavno, morate imati običnu vodu da biste preživjeli. Voda podržava sve funkcije tijela - svaki proces koji pretvara hranu u krv, kosti i mišiće. Ona podmazuje sve organe i tkivo, regulira temperaturu, rastvara otpadne tvari u organizmu, ispire otrove.

ZDRAV RAZUM KAŽE DA KVALITETA VODE KOJU PIJETE MOŽE RADIKALNO UTJECATI NA VAŠE ZDRAVLJE. UPRAVO ZATO OD ŽIVOTNE JE VAŽNOSTI PITI SAMO NAJČIŠĆU VODU.

Što je "čista" voda? Postoji mnogo slobodnih interpretacija, a najjednostavnija je: voda je H2O - dva djela vodika i jedan dio kisika. I to je to, ništa više, bez dodatnih čestica, bez kemikalija, bez minerala i bez bakterija ili drugih zagađivača.