Kakovu to vodu pijete ?


Doista. Kakovu to vodu pijete ?!
Gotovo mogu jamčiti da pijete zagađenu vodu !

Činjenica da je 70% našeg tijela sačinjeno od vode, jedan je od razloga zbog čega bismo trebali piti najbistriju, najčišću i najzdraviju vodu na svijetu. Sjećate li se sata biologije? Zapanjujuća   činjenica, koju smo naučili još u osnovnoj školi, jest da je ljudsko tijelo oko 70% voda - voda koja se mora zamijeniti svakih pet do deset dana. To je točno. Jednostavno, morate imati običnu vodu da biste preživjeli. Voda podržava sve funkcije tijela - svaki proces koji pretvara hranu u krv, kosti i mišiće. Ona podmazuje sve organe i tkivo, regulira temperaturu, rastvara otpadne tvari u organizmu, ispire otrove.

ZDRAV RAZUM KAŽE DA KVALITETA VODE KOJU PIJETE MOŽE RADIKALNO UTJECATI NA VAŠE ZDRAVLJE. UPRAVO ZATO OD ŽIVOTNE JE VAŽNOSTI PITI SAMO NAJČIŠĆU VODU.

Što je "čista" voda? Postoji mnogo slobodnih interpretacija, a najjednostavnija je: voda je H2O - dva djela vodika i jedan dio kisika. I to je to, ništa više, bez dodatnih čestica, bez kemikalija, bez minerala i bez bakterija ili drugih zagađivača.

Natrag